062001930
  medpresa@gmail.com

kinetic-a

or. Chișinău, str. Testemițanu 39
tel: 022 233 233
Facebook

Centrul de reabilitare medicală ”Kinetic A” este prima instituție din țară cu o abordare complexă în recuperarea medicală, fiind bazată pe cele mai contemporane metode de kinetoterapie și terapie ocupațională, aceasta fiind și unica instituție dotată cu utilaje și echipamente de ultimă generație.

De serviciile Centrului pot beneficia persoanele de toate vârstele, chiar și nou-născuții, iar fiecare pacient beneficiază de o abordare individualizată ce presupune o examinare minuțioasă în vederea elaborării programului individual de reabilitare și activitățile propriu-zise.

Centrul de reabilitare medicală ”Kinetic A” vine cu posibilități de tratare şi management al reabilitării persoanelor cu diverse afecţiuni și dizabilități neurolocomotorii prin intermediul unui spectru larg de servicii de recuperare medicală în regim ambulatoriu, ajustate la nivelul standardelor internaționale.

În cadrul centrului activează o echipă de profesioniști, inclusiv cu pregătire în cadrul instutuțiilor internaționale, cu un bagaj solid de cunoștințe și experiențe, care mereu sunt pregătiți să ofere soluții complete și eficiente la problemele apărute.

În activitate

VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter

Ultimele recomandări de la pacienți:

Marcel Darie

17-01-2020

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Merg cu staisfacție ori de cîte ori am nevoie. O atitudine profesionalistă.

Vlada Ciobanu

20-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Domnule Eugen! Ați reușit să construiți o clinică de care avem mare nevoie. Utilaje și aparataj de ultimă generație și specialiști extraordinar de buni. Ne simțim bine și obținem rezultate împreună și datorită dumneavoastră. Vă mulțumim!

Tatiana Guțu

17-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Pot sa va asigur ca voi reomanda acest Centru tuturor cunostintelor, care vor avea nevoie, dar vreau sa multumesc pe aceasta cale personalului de la receptie si domnului Doctor Eugen Agapii, pentru devotamentul fata de pacienti si profesia aleasa.

Ecaterina Vicol

12-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

A fost o experiență pozitivă și plină de rezultate. Asta în situația în care nici medicii nu ne dădeau mari speranțe. Un comportament extraordinar de bun și o abordare prfesionalistă. La toti cei, care au avut nevoie și am aflat, eu am recomandat anume acest centru de reabilitare.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!