062001930
  medpresa@gmail.com

kinezis-vita

or. Chișinău, str. Columna 47
tel: 022 844 802
www.kinezisvita.md

Centrul de reabilitare medicală ”KINEZIS-VITA” este unul dintre liderii medicinei de reabilitare din Republica Moldova și face parte din Rețeaua Centrelor Medicale de Recuperare ”DEMA” din Moscova.

Cu o echipă de medici și specialiști de înaltă calitate și cu o bogată experiență în kinetoterapie, reflexoterapie și acupunctură, maseuri profesioniști și instructori-metodiști în pregătirea fizică terapeutică, Centrul de reabilitare medicală ”KINEZIS-VITA” pune în practică cele mai noi și moderne metode de kinetoterapie și terapie ocupațională fiind dotat cu echipamente de ultimă generație, iar experții Centrului participă la conferințe științifice locale și internaționale și schimburi de experiență cu colegii din străinătate, pentru a-și îmbunătăți constant abilitățile.

Fiecare pacient al centrului beneficiază de o abordare individualizată ce presupune o examinare minuțioasă în vederea elaborării programului individual de reabilitare și activitățile propriu-zise.

După finalizarea cursului de reabilitare, pacientul primește un set de exerciții fizice pentru a fi executate acasă, dar și recomandări privind regimul de alimentație și alte tehnici pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. Mai mult, pacienții mențin legătura cu specialiștii centrului si pot continua activitățile în sălile ”KINEZIS-VITA” sub îndrumarea instructorilor.

În activitate

 

 

VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter

Ultimele recomandări de la pacienți:

Elena Curmei

19-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Atmosferă caldă, echipă prietenoasă și multă muncă împreună. Așa am obținut rezultate. Recomand

Olga Pașcovschi

17-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Serviciile au fost foarte bune. Domnul doctor Viorel Mastac este un specialist dedicat, cu multă empatie față de pacienți. Merg de mai mult timp aici și dacă nu ași fi dat de el la timp, probabil că azi nu mi-ar fi așa bine: lucrez, nu am articulații deformate iar boala este sub control. Mulțumesc din suflet și o recomand din toată inima!

Ion Pascal

13-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Servicii super ok. Deja am recomandat Centrul și prietenilor mei.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!