062001930
  medpresa@gmail.com

CCSM

or. Chișinău, str. Independenței 28/1
022 929 788
www.psi.md

Centrul Comunitar de Sănătate Mintală întrunește o echipă de specialiști și consultanți, care promovează servicii de sănătate mintală și adicție bazate pe cele mai moderne standarde în domeniu.

În tratamentul tulburărilor mentale, de comportament și a adicțiilor Centrul întrunește asistența medicală, psihologică, suportul neformal și îngrijirile complexe.

ccsm

Prin ordinul MS nr. 755 din 31.07.2014, CCSM Botanica deservește populația sectorului Botanica al municipiului Chișinău ca serviciu specializat în psihiatrie și reabilitare psiho-socială (sănătate mintală) în cadrul asistenței medicale primare. CCSM Botanica prestează servicii gratuite pentru pacienții asigurați și neasigurați în volumul Programului Unic de Asigurări în Sănătate, inclusiv medicamentele gratuite compensate în 100% din fondurile CNAM sau programelor naționale ale Ministerului Sănătății. În acest scop CCSM colaborează cu medicina primară (de familie) - AMT Botanica, CNAM și Ministerul Sănătății al RM.

În același timp CCSM GRUP în premieră prestează servicii de reabilitare în staționar pentru toate formele de adicții și crize mintale.

În activitate

VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter

Ultimele recomandări de la pacienți:

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!