062001930
  medpresa@gmail.com
Eugeniu AGAPII

Eugeniu Agapii

Kinetoterapeut,
Doctor în științe pedagogice

022 233 233

Centrul de recuperare medicală
"Kinetic A"
mun. Chișinău, str. Testemițanu 39

Eugeniu Agapii

doctor în științe pedagogice
  • kinetoterapeut de categoria superioară cu multe stagieri peste hotarele Republicii Moldova în domeniul recuperării medicale;
  • cercetător științific superior în Laboratorul Boli Cerebro-Vasculare și Neurorecuperare din cadrul Institutului de Neurologie și Neurochirurgie din Chișinău;
  • conferențiar universitar în cadrul Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, șef al catedrei de kinetoterapie.
Domenii prioritare: kinetoterapia în neurorecuperare; terapia ocupaţională.

PARTICIPARE CONTINUĂ:

  • Eugeniu Agapii este specialist de categorie superioară, care tinde mereu spre dezvoltare şi perfecţionare. După absolvirea Facultății de Educație Fizică și Sport din Craiova, a ales să se întoarcă acasă, în Republica Moldova, pentru a implementa în practică cunoștinețe obținute.
  • Posedă titlurile de magistru în teoria și metodica educației fizice și doctor în pedagogie. Este autorul a două inovații științifice. A efectuat numeroase stagieri peste hotare în domeniul recuperării medicale.
  • În prezent este vicepreședintele Societății de Recuperare Neurologică din Republica Moldova și membru al Federaţiei Mondiale de Neurorecuperare.
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter

Ultimele recomandări de la pacienți:

Mihaela Guvir

16-01-2020

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Un medic demn de respect și apreciere! Cu o abordare complexă, mi-a identificat problemele pe care ședință cu ședință am reușit să le depășesc. Vă mulțumesc domn Doctor!

Vlada Ciobanu

20-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Domnule Eugen! Ați reușit să construiți o clinică de care avem mare nevoie. Utilaje și aparataj de ultimă generație și specialiști extraordinar de buni. Ne simțim bine și obținem rezultate împreună și datorită dumneavoastră. Vă mulțumim!

Iulia Chiperi

17-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Un specialist foarte și foarte bun. Apreciez și recomand.

Ghenadii Friptu

14-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Datorită domnului Agapii am reușit cîteva remodelări de care aveam nevoie: talpa piciorului corectată, coloană vertebrală corectată, umeri corectați. Recomand!

Irina Roșca

12-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

O abordare diferită de alte clinici. O integrare destul de reușită a aspectelor kinetoterapeutice cu cele medicale. Vă mulțumim domnule Eugen și vă recomandăm la toată lumea.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!