062001930
  medpresa@gmail.com
Diana Coropceanu

Diana Coropceanu

Neurolog, Doctor în științe medicale

0 600 88 600

Complex Medical "DOCTOR COROPCEANU"
mun. Chișinău, str. Armenească 108

Diana Coropceanu

Doctor neurolog-pediatru
 • Doctor în științe medicale;
 • Medic licențiat în Germania.
Domenii prioritare: Anamneza, examinarea clinică, diagnosticarea și indicarea medicației pentru tratarea bolilor sistemului nervos central, periferic si cel vegetativ la copii.

PARTICIPARE CONTINUĂ:

 • Peste 15 ani de experiență în domeniul neurologiei-pediatrice, inclusiv urgențele spitalicești și neuro-reanimarea.
 • A contribuit la elaborarea și implementarea proiectelor de renovare și modernizare a Institutului Mamei și Copilului: crearea serviciului de ludoterapie, dotarea cu utilaj și echipamente medicale din surse extrabugetare, repararea capital a secției de reabilitare, deschiderea camerelor pentru activitățile copiilor; etc.
 • Împreună cu specialişti din Germania a descoperit localizarea topografică a focarelor epileptiforme în creier prin intermediul investigației EEG - fMR.
 • Autoare a unei monografii și multiplelor publicații științifice și informative în domeniul neurologiei pediatrice.
 • Stagii în Germania, Elveția, Italia, Austria, Polonia, Turcia, Estonia, SUA și alte state.
 • Președinte al Asociației ”Doctor Plus”. În premieră pentru Republica Moldova, în calitate de conducător al instituției medicale, a început implementarea proiectelor sociale în instituțiile medicale: cinematograf mobil, spectacole și concerte, ateliere de creație, sărbători și activități extraspitalicești, etc.
 • Diplomă de merit în semn de înaltă apreciere a activității desfășurate în domeniul
  ocrotirii sănătății, pentru merite deosebite, competență și profesionalism
  din partea primăriei mun. Chișinău.

Articole scrise de și despre Diana Coropceanu

Ultimele recomandări de la pacienți:

Carolina Ciobu

05-03-2020

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

na Diana Coropceanu, Vă mulțumim că Vă avem! Calmitatea, profesionalismul, atitudinea dvs ne-a cucerit acum 3 ani, tot atunci am înțeles cât face să dai de-un Doctor bun! Plecăciuni și recunoștință!

Mariana Gaina

04-03-2020

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Dna Coropceanu cu tot respectul! Sunteți minunata un medic de nota 10 cu +

Alesea Ursu

02-03-2020

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Dna Coropceanu sunteti minunata pentru tot ce ati facut pentru copii mei. Linistea mea e datorita dstra.

Aniela Țîcu-Guțanu

23-01-2020

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Servicii de calitate, Doamna Doctor Coropceanu face consultația până la o oră(începând de la degetele de la picior, copilul complet dezbrăcat, cântărire, măsurare, ochi, urechi, coloana vertebrală, picioare, deci tot -tot absolut), Din toate vizitile pe la Doctori, Cabinet Medical Doctor Coropceanu rămâne cel mai tare! Recomand cu mare drag!

Ecaterina Popovici

23-01-2020

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Tot respectul pentru Dna Coropceanu și pentru tot ceea ce faceti! Copilu a zâmbit de cum va vazut Pina la ieșire! Atit de dulce și minuțios lucrați cu copii... 🤗 impreuna cu Bogdan am primit placere vizitindu-va! Va Multumim!

Ecaterina Vdovicenco

20-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Doctor cu un înalt grad de profesionalism și o echipă de excepție. Grija și starea de bine a pacientului este pe primul loc. Se comportă cu copilașii decum ar fi ai ei. Cei, care au nevoie de un neurolog-pediatru pot veni cu încredere, se vor afla pe mâinile celei mai bune doctorițe.

Ana Tabunșcic

20-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Cel mai scump și iubit doctor al copiilor. Sunt convinsă că sloganul ”Doctorul copilului tău” este binevenit și binemeritat pentru dna Diana Coropceanu! Respect.

Lilia Burian

19-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Organizarea este perfectă – există o coordonare perfectă între membrii echipei medicale, ceia ce face să nu existe timp de așteptare. De asemenea, buna colaborare intre medicii de specialitati diferite fac sa meargă totul perfect. Profesionalismul si relația medicilor dar și a întregului personal cu pacientul și nevoile acestuia, sunt de nota 10!

Emilia Cazacu

18-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Un medic de la Dumnezeu! Sincere mulțumiri și plecăciuni dna Coropceanu!

Tatiana Untu

18-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Pe lîngă aprecierea ”Doctorul copilului tău ”, la sigur doamnei Diana Coropceanu îi mai putem spune ”Doctorul 24 de ore” sau ”Doctorul urgență”, sau ”Doctorul nonstop” etc. Unul dintre puținii medici la care te poți adresa oricînd, indiferent de oră și zi. Vă mulțumim dna Diana că existați.

Carmina Josan

17-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Am auzit multe despre dna Coropceanu, din comentarii sau descrierile prietenelor mele. Sincer, să vezi pe viu cum se comportă doamna medic cu copilul tău, te poate pune și în gardă. La un moment dat, nu înțelegeam cine-l iubește mai mult: eu ca mamă sau doamna doctor. De-ar fi mai mulți medici ca dna Coropceanu și lumea ar fi mai bună. Recomand cu toată încrederea.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!

Video cu și despre Diana Coropceanu