062001930
  medpresa@gmail.com
Adrian DANU

Adrian Danu

Doctor în științe medicale

022 40 00 40

Spitalul Internațional MEDPARK,
mun. Chișinău, str. Andrei Doga 24

Adrian Danu

doctor în ştiinţe medicale
  • medic neurochirurg de categoria superioară,
  • medic licențiat în Spania și Marea Britanie,
  • unicul medic neurochirurg moldovean ce operează și în Marea Britanie.
Domenii prioritare: Microchirurgia sistemului nervos central, inclusiv a creierului, spatelui și nervilor periferici, cu accent pe tratamentul complex și minim invaziv al coloanei vertebrale (herniile de disc intervertebral, tumorile maduvei spinale, compresii de nervi și instabilitate a coloanei vertebrale); tratamentul tumorilor beningne și maligne ale creierului, tumorilor hipofizare, precum și alte aspecte ce țin de neurochirurgie în general.

PARTICIPARE CONTINUĂ:

  • Membru al Asociaţiei Neurochirurgilor din Moldova; Membru al Federațiilor Europene și Mondiale ale Neurochirurgilor; Membru al ​Societății Neurochirurgilor din Marea Britanie (SBNS).
  • A implementat cu succes metoda minim invazivă a tratamentului patologiei coloanei vertebrale. Prin incizii minore şi vizualizări microendoscopice sunt efectuate majoritatea interveţiilor spinale.
  • În premieră pentru Moldova, a realizat o intervenţie pe creier fără bisturiu, iar această reuşită reprezintă un mare progres pentru medicina națională.
  • Împreună cu specialişti din România şi Germania a înregistrat o altă premieră pentru sistemul medical moldovenesc aplicând metoda “flow diverter“ în combinaţie cu “coiling” pentru tratamentul anevrismelor cerebrale.
  • O altă intervenţie inovatoare semnată de neurochirurgul Adrian Danu este ablaţia tumorii hipofizare prin abord transnazal.
Articole scrise de și despre Adrian Danu

Ultimele recomandări de la pacienți:

Oxana Mudrea

19-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Un neurochirurg cu mâini de aur!!! Mulțumim și succese mai în continuare domnule Adrian Danu.

Victor Mardarovici

17-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Domnu Danu este medicul care rezultatul muncii vorbește despre el. Un super specialist în domeniul neurochirurgiei. Mersi pentru tot ce ați făcut pentru familia noastră.

Tatiana Onoi

17-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Un medic apreciat atât în Moldova, cît și în multe țări din Europa. Succese dle Adrian!

Elena Moșneaga

14-12-2019

Aprecierea generală: Foarte mulțumit

Un adevarat profesonist, dedicat meseriei, un medic tînăr și foarte bine pregătit. Se implică pentru a găsi soluții bune în favoarea pacientului. Mi-a salvat soțul de la moarte și îi voi fi recunoscătoare toată viața. Îl recomand cu cea mai mare încredere!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!