062001930
  medpresa@gmail.com

 

Împreună putem realiza mai multe lucruri bune!

În fiecare zi, domeniul medical cunoaște o dezvoltare continuă. Cercetările și inovațiile, precum și punerea acestora în aplicare în regim rapid ridică nivelul de dezvoltare a medicini alături de cele mai importante domenii ale tehnologiilor informaționale.

Cu regret, în același timp, se constată și o creștere a numărului maladiilor neurologice și diversificarea acestora.

Susținerea informațională a medicilor și pacienților, pentru a fi la curent cu starea reală a lucrurilor din domeniul neurologiei, precum și oferirea unei punți de legătură între doctori, pacienți, prestatori de servicii, constituie obiectivul nostru.

Puteți susține și dvs. acest proiect prin donații, care vor fi folosite atât pentru menținerea și dezvoltarea proiectului ”DOCTOR NEUROLOG”, precum și ajutorarea pacienților cu maladii neurologice.

DONEAZĂ prin card bancar

DONEAZĂ prin transfer bancar

Rechizite contului bancar

Beneficiar: Asociația Obștească ”Doctor Plus”

Cod fiscal: 1015620004746

IBAN: MD15AG000000022512627007

BC ”Moldova – Agroindbank” SA, filiala nr. 7, or. Chișinău, str. Mihai Eminescu 63, MD-2012

Codul băncii: AGRNMD2X415

 

Asociatia Doctor Plus

DONEAZĂ prin terminale electronice

Portalul DOCTORNEUROLOG este elaborat în baza Programului Strategic de activitate a Asociației Obștești ”Doctor Plus” pentru anii 2017 – 2020 și în conformitate cu Acordul de colaborare și parteneriat dintre Asociația Obștească ”Doctor Plus” și Agenția de Presă ”Media Pres Grup” și constituie un produs comun al acestora.

Portalul DOCTORNEUROLOG reprezintă o platformă informațională, specializată în domeniul neurologiei, îndreptată spre susținerea inițierii, dezvoltării și promovării cunoștințelor și practicelor din domeniul neurologic al cadrelor didactice și specialiștilor din domeniu, precum și educării și responsabilizării pacienților afectați de maladii neurologice.

Portalul DOCTORNEUROLOG va deveni un catalizator în promovarea activității medicilor neurologi, inovațiilor și implementării acestora, susținerii perfecționării continuă a specialiștilor.

Portalul DOCTORNEUROLOG va ajuta pacienții și persoanele interesate să cunoască realitatea din domeniu atât la nivel teoretic, cât și practic, prin furnizarea informațiilor detaliate despre situația din domeniu, prestatorii de servicii, calitatea serviciilor, etc., pentru a satisface prompt necesitățile acestora.

Redacția "DOCTOR NEUROLOG"

Telefon: 062001930
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

MD 2001, mun. Chișinău, str. Armenească 108
 

Articole Medicale