062001930
  medpresa@gmail.com

Portalul DOCTORNEUROLOG este elaborat în baza Programului Strategic de activitate a Asociației Obștești ”Doctor Plus” pentru anii 2017 – 2020 și în conformitate cu Acordul de colaborare și parteneriat dintre Asociația Obștească ”Doctor Plus” și Agenția de Presă ”Media Pres Grup” și constituie un produs comun al acestora.

Portalul DOCTORNEUROLOG reprezintă o platformă informațională, specializată în domeniul neurologiei, îndreptată spre susținerea inițierii, dezvoltării și promovării cunoștințelor și practicelor din domeniul neurologic al cadrelor didactice și specialiștilor din domeniu, precum și educării și responsabilizării pacienților afectați de maladii neurologice.

Portalul DOCTORNEUROLOG va deveni un catalizator în promovarea activității medicilor neurologi, inovațiilor și implementării acestora, susținerii perfecționării continuă a specialiștilor.

Portalul DOCTORNEUROLOG va ajuta pacienții și persoanele interesate să cunoască realitatea din domeniu atât la nivel teoretic, cât și practic, prin furnizarea informațiilor detaliate despre situația din domeniu, prestatorii de servicii, calitatea serviciilor, etc., pentru a satisface prompt necesitățile acestora.

Articole medicale