062001930
  medpresa@gmail.com

kinetic-a

or. Chișinău, str. Testemițanu 39
tel: 022 233 233
Facebook

Centrul de reabilitare medicală ”Kinetic A” este prima instituție din țară cu o abordare complexă în recuperarea medicală, fiind bazată pe cele mai contemporane metode de kinetoterapie și terapie ocupațională, aceasta fiind și unica instituție dotată cu utilaje și echipamente de ultimă generație.

De serviciile Centrului pot beneficia persoanele de toate vârstele, chiar și nou-născuții, iar fiecare pacient beneficiază de o abordare individualizată ce presupune o examinare minuțioasă în vederea elaborării programului individual de reabilitare și activitățile propriu-zise.

Centrul de reabilitare medicală ”Kinetic A” vine cu posibilități de tratare şi management al reabilitării persoanelor cu diverse afecţiuni și dizabilități neurolocomotorii prin intermediul unui spectru larg de servicii de recuperare medicală în regim ambulatoriu, ajustate la nivelul standardelor internaționale.

În cadrul centrului activează o echipă de profesioniști, inclusiv cu pregătire în cadrul instutuțiilor internaționale, cu un bagaj solid de cunoștințe și experiențe, care mereu sunt pregătiți să ofere soluții complete și eficiente la problemele apărute.

În activitate