062001930
  medpresa@gmail.com

kinezis-vita

or. Chișinău, str. Columna 47
tel: 022 844 802
www.kinezisvita.md

Centrul de reabilitare medicală ”KINEZIS-VITA” este unul dintre liderii medicinei de reabilitare din Republica Moldova și face parte din Rețeaua Centrelor Medicale de Recuperare ”DEMA” din Moscova.

Cu o echipă de medici și specialiști de înaltă calitate și cu o bogată experiență în kinetoterapie, reflexoterapie și acupunctură, maseuri profesioniști și instructori-metodiști în pregătirea fizică terapeutică, Centrul de reabilitare medicală ”KINEZIS-VITA” pune în practică cele mai noi și moderne metode de kinetoterapie și terapie ocupațională fiind dotat cu echipamente de ultimă generație, iar experții Centrului participă la conferințe științifice locale și internaționale și schimburi de experiență cu colegii din străinătate, pentru a-și îmbunătăți constant abilitățile.

Fiecare pacient al centrului beneficiază de o abordare individualizată ce presupune o examinare minuțioasă în vederea elaborării programului individual de reabilitare și activitățile propriu-zise.

După finalizarea cursului de reabilitare, pacientul primește un set de exerciții fizice pentru a fi executate acasă, dar și recomandări privind regimul de alimentație și alte tehnici pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. Mai mult, pacienții mențin legătura cu specialiștii centrului si pot continua activitățile în sălile ”KINEZIS-VITA” sub îndrumarea instructorilor.

În activitate