062001930
  medpresa@gmail.com

Durerea neuropata este o stare dureroasa cronica si complexa care de obicei este asociata cu o leziune tisulara.

Siringobulbia reprezinta de fapt o tulburare neurologica ce se caracterizeaza prin aparitia unei cavitati pline cu lichid in maduva spinala ce se extinde ascendent spre trunchiul cerebral.

Sindromul Fahr reprezinta o boala neurodegenerativa destul de rara in populatie ce se caracterizeaza prin prezenta unor depozite de calciu

Embolia cerebrala reprezinta obstructia unei artere cerebrale importante, produse de un asa numit embol, situatie care duce la un deficit cognitiv, motor sau senzorial, cu caracter tranzitoriu sau permanent.

Coma este o stare prelungita de pierdere a constientei. In timpul comei, o persoana este neresponsiva la mediul sau.

Sincopa, sau lesinul, reprezinta pierderea brusca, totala a cunostintei, insotita de disparitia tonusului muscular.

Majoritatea bolilor neurologice, fie ca afecteaza sistemul nervos central, fie pe cel periferic, pot prezenta dereglari la nivelul vezicii urinare cu manifestari diverse si consecinte deosebit de dezagreabile asupra calitatii vietii.

Boala Meniere include o serie de simptome episodice inclusiv vertij (senzatie de invartire), pierderea auzului, tinitus, precum si senzatia de plenitudine in urechea afectata.

Creierul controleaza modul in care se misca corpul prin trimiterea unor mici semnale electrice de-a lungul nervilor pana la muschi.

Sindromul Angelman este o afectiune genetica care determina disabilitati de dezvoltare si probleme neurologice, cum ar fi dificultati de vobire, de echilibru si de mers si, in unele cazuri, crize epileptice.

Pseudotumor cerebri mai este cunoscuta in literatura de specialitate si sub forma hipertensiunii intracraniene benigne sau idiopatice

Miastenia gravis este o disfunctie neuromusculara caracterizata in special prin slabiciune si oboseala musculara.

O harta a durerilor de cap este utila atat pentru pacient cat si pentru medicul neurolog, pentru a intelege mai bine tipul de durere de cap, cauzele si tratamentul adecvat. ...
Hemoragia cerebrala, numita si avc hemoragic, se produce atunci cand un vas de sange din creier se rupe spontan sau in urma unei traume.
Hernia de disc este o afectiune a coloanei vertebrale in care nucleul pulpos, partea gelatinoasa dintre discurile intervertebrale, este exteriorizata de la locul sau normal, ...
Pentru pacientii diagnosticati cu polineuropatie, durerea neuropata si caderile reprezinta cele mai frecvente si dizabilitante simptome.